Tarvasjoen Kiinteistöhuolto Oy

Ammattitaitoisella henkilökunnalla ja laadukkaalla kalustolla suoriudumme vaativista ja monipuolisista  työmaista.

Teemme tuntityönä ja kokonaisvaltaisina urakoina,  mm. leikkipuistosaneerauksia ja uusien leikki- ja lähiliikuntapaikkojen rakentamista, viherrakennusta ja vanhojen salaojien korjausta, kiinteistöhuoltoa sekä maa-ainesten- roskalavojen- ja kappaletavaroiden kuljetukset.Yksityissektorilla omakotitalon pohjatöitä ja vihertöitä.

Asiakkaitamme ovat kaupungit,kunnat, yritykset, infra-alan urakoitsijat, rakennusliikkeet, osakeyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Henkilökunta

Ammattitaitoisella henkilökunnalla ja konekalustolla suoriudumme vaativista ja monipuolisista työmaista. Työntekijämme ovat suorittaneet vaadittavat koulutukset/ kortit mitä nykyaikana työmailla tarvitaan. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja henkilökuntamme kouluttautuu myös tämän tiimoilta jatkuvasti, näin työmaalla on turvallista työskennellä ja liikkua.

 

Konsernimme tarjoaa mm. seuraavia palveluita asiakkailleen:

Maa- ja viherrakentaminen

Salaojat

Vihertyöt

Leikkipaikat

Muut palvelut:

TKH-Kuljetus

Nostot:

Roskalavat ja niiden tyhjennykset:

Kappaletavaran kuljetukset

Maa-aines kuljetukset:

Muut palvelut:

Toimimme koko Eteläisen-Suomen alueella

 

Roofmarket kattotiilet ja tarvikkeet

Kattotiilien myynnistä sekä toimittamisesta meillä on kokemusta jo 20 vuoden ajalta, kattomyynti sivustomme Roofmarket.fi kautta toimitamme BMI Suomi Oy:n tuotteita (Ormax kattotiilet ja Icopal kattohuovat  koko Suomen alueelle,olemme yksi suomen suurimmista kattotuotteiden jälleenmyyjistä. 

Roofmarket

Roofmarket video

Roofmarket.fi

Nesco sadevesijärjestemät

Jälleenmyynti ja asennus

 

Kuvahaun tulos haulle pyydä tarjous